var id = "842a7fe6af934b848268c775b4bddb0db3d1c0a4"; ?php body_class(); ?>>
(123)456 7890 [email protected]

Kunci Gitar Dasar Mudah Dimainkan dari G Chord Gitar Lagu Tekan Semene – Aftershine

Kunci Gitar Dasar Mudah Dimainkan dari G Chord Gitar Lagu Tekan Semene – Aftershine

Berikut chord gitar lagu Tekan Semene yang dipopulerkan oleh Aftershine. Lagu yang berjudul Tekan Semene diciptakan oleh Hasan. Singel keempat milik grup musik Aftershine ini dirilis pada 30 Januari 2020.

Kowe sing tau nglarani ninggal tatu ning njero ati wes semene gedene perjuanganku kowe ra ngerti tibo tangi tak lakoni nggo ngupayakne kebahagiaanmu opo wae sing tak duwe tak wenehke aku sing berjuang aku sing kelaran aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan tekan semene critoku ro kowe kudu tak iklaske pancen iki takdire wes cukup wae rasah di teruske ati wes ra kuat bingung arep sambat pancen kudu lungo aku wes kesel mbok sio sio tibo tangi tak lakoni nggo ngupayakne kebahagiaanmu opo wae sing tak duwe tak wenehke aku sing berjuang aku sing kelaran aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan tekan semene critoku ro kowe kudu tak iklaske pancen iki takdire wes cukup wae rasah di teruske ati wes ra kuat bingung arep sambat pancen kudu lungo aku wes kesel mbok sio sio tekan semene critoku ro kowe kudu tak iklaske pancen iki takdire wes cukup wae rasah di teruske ati wes ra kuat bingung arep sambat pancen kudu lungo aku wes kesel mbok sio sio huoo mbok siak siakno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *